(Enter Title or Artist Name)
Name:

Text:


Menu Request Lagu

*NOTE: Please find song of your choice in the search form menu. If the song you are looking does'nt exist, you can use this request menu.
*(READ) Admin not accept your request because:
- Song not found (Link dead/Expired)
- Song NOT RELEASE
*Note: sebelum request biasakan search dahulu lagu yang ingin di request dan apabila tidak ditemukan silahkan coba mencarinya di menu kategori karena terkadang lagu belum/tidak terbaca mesin pencari.

Hi guys, Like my new official facebook fanpage to follow new updates this wap, because this site is very slowly to displaying new post :)
FB Mp3Zer Music Official Fanpage
Name:

Text:

List Request

@Adminstrator (2 hours ago)
kan ini wap baru gan, jadi gk ada,,, yg ada whiteeeen itu wap yg lama dan statusnya udah ilang dihapus pihak pusatnya karena laporan DMCA.. makanya jgn marah kalo link download disini loncat kesana kemari, tujuannya yah biar nasib nih wap gk kayak wap-wap admin sbelumnya (dihapus)
@Jiang chen (13 hours ago)
Lagunya whiteeeen kok gk ada min? Perasaan dulu ada di list
@Adminstrator (22 hours ago)
oke siapp, ntar admin cari klo ada akan di post di blog
@Ilham (1 days ago)
Ya udah makasih min, ane download yang ente kasih itu dulu aja. Tapi kalo bisa pas nganggur di-up semua dong min yang lainnya, di blog juga gak apa2, biar lengkap gitu lho
@Adminstrator (2 days ago)
@Ilham: cuma ada ini gan
ED1 : Moete Hero (Tsubasa Oozora Ver.)
ED2 : Moete Hero (Genzou Wakabayashi Ver.)

Utk versi lainnya kurang ngerti udah rilis apa belum karena admin dasarnya paling males update yg karakter version, seperti ED Kakuriyo no Yadomeshi karakter version yg kami update di blog saja :)
@Ilham (2 days ago)
Mau nanya min, ED Captain Tsubasa sebenarnya udah rilis apa belum sih? Ane nyari2 disini cuman nemu OP-nya doang
@Andre (2 days ago)
My first story S. S. S album baru thx
@Hana (2 days ago)
CRAZY四角形 WANAWNA
@ayu (2 days ago)
admin, can you upload let me love you down from x4
@Rin (4 days ago)
MY FIRST STORY - S. S. S ALBUM
@Audy (4 days ago)
Saint snow
@Nanoru (5 days ago)
jijitsujo-reol
@YUUMI (6 days ago)
please add MAGiCAL PUNCHLiNE in JPOP list
@@ yani (6 days ago)
Ad lgu Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal op gk
@Yu (8 days ago)
Ada gak lagunya LOVEBITES?
@Ling Jung An (8 days ago)
Taemin - Mars
@Nana-chan (9 days ago)
min, request track list Hypnosis Mic dong
@Pak Eko (9 days ago)
Hyde Yoshiki - Red Swan
@イコールラブ (9 days ago)
イコールラブ
@@dre (10 days ago)
req min boyband jepang intersection yg starting over sama heart of gold

List Update Request

» SWAY – MANZANA (Single)
» eufonius – Chiisana Tenohira (MOVIE CLANNAD ED)
» MONSTA X – SHINE FOREVER (Album Repackage)
» ASTRO – Dream Part.01 (Mini Album)
Daily New Update
New Update Stray Kids – I am YOU (Mini Album)
Publish Time Publish on 15 hours ago
New Update NCT 127 – Up Next Session: NCT 127 (Single)
Publish Time Publish on 22 hours ago
New Update 04 Limited Sazabys – SOIL (Album)
Publish Time Publish on 1 days ago
New Update MY FIRST STORY – S・S・S (Album)
Publish Time Publish on 2 days ago
New Update nao – nao 8th innocent prelude. (Album)
Publish Time Publish on 2 days ago
New Update LAY – NAMANANA (3rd Album)
Publish Time Publish on 3 days ago
New Update King & Prince – Memorial (2nd Single)
Publish Time Publish on 3 days ago
New Update LEE HONG GI (FTISLAND) – DO n DO (Mini Album)
Publish Time Publish on 4 days ago
New Update =LOVE – Want you! Want you! (Single)
Publish Time Publish on 5 days ago
Update Full Album
Update Mini Album
Update Single Album

GO TO TOP
©2015-2018 Mp3Zer Music
Total 300 Juta rupiah! 100% Menang
Bollywood Movie
Download Android App for Free
Phone  Teen Patti  Android Games  more

Mohon gunakan Browser lain selain UC Browser gan!
Matikan juga AdBlocknya ya!! (rekomendasi: Chrome Browser)
Terima Kasih


Please using another Browser and disable your AdBlock
This site is not working if you using UC Browser
Thank You


=== Mp3Zer Admin ===

Mohon gunakan Browser lain selain Opera Browser gan!
Matikan juga AdBlocknya ya!! (rekomendasi: Chrome Browser)
Terima Kasih


Please using another Browser and disable your AdBlock
This site is not working if you using Opera Browser
Thank You


=== Mp3Zer Admin ===